Algemene Voorwaarden

1.   Door artikelen bij Ovenhandschoen.nl te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.

2.   Productinformatie en prijzen:

Al onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren etc.
Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

3.   Levertijden en voorraad:

Indien u het totale bedrag vooruit betaald dan verzenden wij uw bestelling zodra het bedrag op onze rekening staat.

Wij verzenden uw bestelling via Postnl, en DHL

4.   Verzendkosten:

Verzend- en administratiekosten binnen Nederland: € 2.95 per bestelling.

Verzend- en administratiekosten België: € 7.95 per bestelling.

5.   Garantie:

Op al uw aankopen ontvangt u de fabrieksgarantie.

6.   Retourneren en ruilen:

Binnen 14 dagen kunt u het gekochte met schriftelijke opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen. De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht, ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van Ovenhandschoen.nl.
Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending. Defecte ontvangen artikelen kunt u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor onze rekening. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 30 dagen plaats.

7.   Privacy:

Bekijk HIER onze Privacy Policy.